top of page

Tratamentele cosmetice apicole personalizate

Abordarea holistică, unică atât pentru fiecare ten cât și persoană în parte, face ca tratamentele ApiEstetic sa fie personalizate în proportie de 100%. Acest lucru răspunde nevoilor directe tenului tău.

Fiindcă pielea și circumstanțele noastre se schimbă constant, la ApiEstetic nu există două tratamente care să fie la fel. Alegem tot ce are albina mai bun și potențăm rezultatele cu tehnici și proceduri cosmetice ce și-au dovedit eficacitatea în timp. Pornind de la o bază de curățare a tenului și construind până la cele mai complexe proceduri cosmetice, putem crea combinații nesfârșite de tratamente.

Și fiindcă am încercat să transcriem acest lucru într-un mod cât mai simplu, am creat 4 nivele de tratamente personalizate. Avand libertatea de a decide cât timp și buget poți investi, terapeutul ApiEstetic va ține cont de aceste ghidaje și va crea tratamentul tău personalizat la fiecare vizită în cabinet.


Toate liniile de tratament ApiEstetic pornesc cu o discuție despre rutina de îngrijire actuală și despre nevoile tenului tău și includ o dublă demachiere, exfoliere enzimatică, extracții manuale dacă este nevoie, drenaj cu miere detoxifiant, hidratare cu un serum personalizat, masaj facial decongestiv, mască personalizată.

Nivel 1

Durată: 40 min
Preț: 185 lei

Ideal dacă timpul tău este prea scurt, iar pielea ta are nevoie de un boost de strălucire. Nivelul 1 aduce un aport crescut de ingrediente active pielii, o detoxifiere profundă și un echilibru pentru bariera epidermală de apărare.

Nivel 2

Durată: 55 min
Preț: 200 lei

Una dintre cele mai populare opțiuni, unde ne vom focusa pe nevoile specifice tenului și, impreuna cu arsenalul produselor apicole, vom crea o revoluție celulară a pielii. Hidratarea în profunzime și hrănirea celulara, vor readuce sănătatea în toate straturile pielii.

Nivel 3

Durată: 75 min
Preț: 250 lei

Un tratament ce pornește o regenerare profundă a pielii. Pe lângă tratamentul de bază, sunt incluse proceduri cosmetice ce vor activa celulele dermului (ultrasunete, mezoterapie virtuală, terapie LED). Aducem o armată de ingrediente active, ce vor crea o schimbare de fond în modul cum arată și se comportă pielea ta. Masajul facial extins este cel va completa tabloul de relaxare completă. Efectele acestui tratament se vor vedea din ce în ce mai evident în urmatoarele zile de după programare.

Nivel 4

Durată: 90 min
Preț: 350 lei

Ultimul nivel l-am rezervat pentru tratamentul ce include tot arsenalul ApiEstetic. Ingrediente active alese într-un mod personalizat, oxigenul hiperbaric, terapia LED, masajul facial extins și măștile (da, se aplică 2 măști în acest tratament) aduca aportul maxim de hidratare, detoxifiere și o rejuvenare intensivă. Este combinația supremă de refacere a pielii și revigorare completă a sufletului. Atât de relaxant încât sforăitul este de așteptat și încurajat.

honeycomb.jpg

Tratamentele corporale

Timpul este prețios, iar tu îl meriți din plin! Noi îl condimentăm cu produsele apicole, iar acompaniat de tehnici corporale de detensionare, vei obține o relaxare totală, revitalizare interioară și exterioară. Starul tratamentelor corporale ApiEstetic este masajul cu miere pe spate, ajută la eliminarea tensiunii intra-musculare și are un efect puternic detoxifiant și revigorant.

  • Masaj ROYAL personalizat | 150.00 RON | 90 min

  • Masaj Classic | 100.00 RON | 60 min

  • Masaj Classic (barbati) | 120.00 RON | 60 min

  • Masaj cu miere pe spate | 70.00 RON ! 30 min

  • Masaj anticelulitic | 90.00 RON | 30 min

IMG_7750_edited.jpg
bottom of page