top of page

Istoria si valorile ApiEstetic

Povestea ApiEstetic a început cu peste 30 de ani în urmă. Atunci când, Neli Pfeiffer, fondatoarea centrului, și-a urmat pasiunea pentru frumos, devenind printre primele cosmeticiene ale Institutului de Cercetare Apicolă. Au urmat apoi zeci de tratamente, în care produsele apicole, în starea lor bruta, au fost combinate într-un stil personalizat 100% pentru fiecare clientă în parte.

_DSC4391.jpg

Am avut șansa și mă simt onorată că am putut deschide acest drum, oferindu-le clientelor mele tratamente cosmetice bazate pe beneficiile produselor din stup. Mierea, polenul, propolisul, ceara, lăptișorul de matcă și veninul de albine, au devenit aliații și prietenii cei mai buni atunci cand vreau să obțin tot ce e mai bun dintr-un tratament cosmetic.

O altă poveste, de data aceasta cu un parcurs un pic diferit, este cel al Taminei Pfeiffer, colaboratoarea și fiica lui Neli Pfeiffer. Crescând printre creme, măști și fețe de cliente zâmbitoare, toate bineînțeles acompaniate de aroma unică a produselor apicole, Tamina a descoperit cosmetica apicolă, încercând să își explice șțiintific tot ce se întâmplă pe tenurile clientelor ApiEstetic.


Așadar, la ApiEstetic o să găsiți o echipă ce este pasionată de cum funcționează pielea, de îngrijirea ei, de cum produsele cosmetice și cele apicole brute se pot alia, astfel ca tenul să își redobândească propria vitalitate și stralucire.

De ce să alegi ApiEstetic?

Misiunea noastră este sa demonstram cât de important și vital este sa ai grija de tine. Este vorba despre acea îngrijire personală, intimă, de care are nevoie atât corpul (pielea) cât și sufletul. Iar produsele apicole sunt cele ce ne aduc mai aprope de natura, care reuseste sa fie tot timpul in propriul echilibru.

1 (2).png

Împreună cu natura

Folosim produsele apicole în stare brută.

2 1.png

Special pentru tine

Tratamentele sunt personalizate 100%

3 (2).png

Holistic

Rezultate de durată cu proceduri neinvazive.

1.png

Echilibru

Starea de bine și echilibru de la mental la fizic.

bottom of page